Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Fából fakarika

A legtöbben érezzük, hogy sok változás van a Földön, és közvetlenül körülöttünk is. Érdemes átgondolnunk, hogy mi az amivel mi magunk is tudunk segíteni a természetnek, miben tudunk mi is változtatni. Sokan gondolkodnak úgy, hogy mi "kis emberek" úgy sem tudunk mit tenni. Ez azonban nem igaz. Ha a sok "kis ember" tudatosan elkezd mindent megtenni azért hogy minél kevesebb szemetet halmoz fel, tehát nem műanyag zacskókba csomagolt termékeket vesz, vagy mondjuk a zöldségeit kis vászon tasakba helyezve veszi meg, a szemetét szelektíven gyűjti, és a megvásárolt termékeket is más szempontok alapján választja ki, ezzel már is sokat segít a helyzeten. Az otthunkba vásárolt tárgyakat is lehet hasonló megközelítésből választani. Ezernyi kis tárgy van körülöttünk, melyek lehetnének valamilyen természetes anyagból, nem pedig műanyagokból. Mehetnénk tovább ebben a témában, mint például családi házas ingatlanok energia felhasználásának módjai megváltoztatására, fűtés, villanyfogyasztás, stb. Ezek egy részéhez már nagyobb tőke befektetés kell és az sem árt ha általánosságban mindenhonnan nagyobb támogatást kap ez az irányvonal.... , de ha megtehetjük érdemes erről is elgondolkodni.

Azonban térjünk vissza az apróbb, könnyebben és gyorsabban megoldható feladatokra. Mi is azt tűztük ki célul, hogy a termékekkel, melyeket készítünk, ezt a törekvést támogassuk, miszerint minél inkább természetes anyagokkal vegyük magunkat körbe, melyekkel nem szennyezzük tovább a környezetünket. Ráadásul sokkal kellemesebbé tesszük otthonunkat, melyben jobban érezzük magunkat, és nem valamiféle tömegcikket vásárolunk, hanem konkrétan számunkra készített egyedi daraboknak örülhetünk. Legyen az egy falióra, egy kis kulcsos szekrényke, egy egyedi grafikás kép, táblácska a falra, íróasztalra, sőt egyedi fa tollakat is készítünk, melyet kézzel esztergálunk a kívánt formára, és kézzel rajzolt grafikákkal tesszük még egyedibbé, melyet pirográf eszköz segítségével beleégetünk a fa anyagába. 

Foglalkozunk egyedi bútorok készítésével is. Komplett szekrénysorokat, konyhabútorokat is készítünk.

Bármilyen egyedi elképzelésed szeretnéd megvalósíttatni, az alábbi elérhetőségeink bármelyikén várjuk megkeresésed:

Telefonszám: +36 70 703 1008, +36 70 205 3006

Email: fairoszer@gmail.com

KARÁCSONYI GONDOLATOK 

A karácsony talán az egyik legnagyobb ünnepünk, amikor igyekszünk szeretteink számára valami különleges ajándékot választani. Azonban ez nem is mindig egyszerűen megvalósítható. Sokszor úgy érezzük hogy valami igazán különleges, jó ötlettel szeretnénk meglepetést okozni.

Ennek megvalósítására a személyre szóló ajándékok azok, amik igazán szívhez szólóak, és amikkel a leginkább ki tudjuk fejezni a szeretetünket.

Bízunk benne, hogy nálunk találsz olyan egyedi, kézzel rajzolt, és gravírozott (égetett grafikákkal készített)  fa tárgyat, amivel örömet szerezhetsz Te is mindazoknak, akiket egy számukra készített ajándékkal szeretnél meglepni.

Kérhetsz saját elképzelés szerinti grafikákkal készített faliórákat, tollakat, táblácskákat, és bármilyen más fa tárgyat, melyel szeretnél örömet okozni.

Szívesen segítünk az ötletelésben, hívj, keress minket telefonon, vagy email-ben

Telefonszám: 06 70 703 1008 vagy a 06 70 205 3006

Email: fairoszer@gmail.com

Személyre szóló ajándékok, ballagásra tanárainknak

Az elkövetkezendő időszakban sokunkban felmerülő kérdés, hogy mivel is köszönjük meg tanárainknak a sok-sok munkát, és törődést, melyet a gyerekeinknek nyújtottak. Akár több év munkájáról is lehet szó. Ez alatt az idő alatt, rengeteg közös élményben volt részük a gyereknek, tanároknak egyaránt, melyekre valószínűleg szívesen emlékeznek majd.
Erre az alkalomra szeretnénk valami igazán különleges, személyre szóló ajántékot adni. Érdemes olyasmit választani, amit akár nap mint nap a kezébe vesz, vagy rénéz az ajándékozott. Lehet hogy egy sokadik bögre, váza kevésbé fog kitűnni az ajándékok közül. Ezért mi valami mással készültünk. Ha belegondolunk, hogy milyen eszközöket használ mondjuk egy pedagógus gyakran, akkor a tollak, íroszerek, tolltartók mindenféle képpen az első helyen vannak, hiszen egy alapvető munkaeszközről is beszélünk. Akár az osztályteremben, tanáriban, vagy otthon elhelyezett falióra is lehet igazán személyes, és egyedi ajándékötlet. 

Az áruházban is található több termék, melyet tanárok számára készítettünk, sőt akár a gyerekeink is örülnek egy különleges tollnak, vagy a nyári lakásfelújítás, festés és átrendezgetést követően akár egy falióra is örömet jelent majd a megújult "gyerekszobába".

Ezekre az órákra, írószerekre, tollakra, egyedi táblácskákra, bármilyen grafikát, szöveget kérhetsz, amit szeretnél, hogy valóban személyre szóló ajándékot adhass. Azt is fontosnak tartjuk, hogy ezek a fa tárgyak mind kézzel készülnek, és kézzel rajzoljuk, majd égetjük bele az elképzelt rajzot, írást a kiválasztott tárgyakba. Ettől még személyesebbé, és egyedibbé válik, és ami ugyancsak biztos hogy nincs két teljesen egyforma darab. 

Nézz szét nálunk! :) 

...ha van valami jó ötleted, kép, idézet, melyet szeretnél rágravíroztatni a kiválasztott tárgyra, keress minket akár emailben, vagy telefonon, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Telefon: 06 70 703 1008

Email. fairoszer@gmail.com

 

Webáruház készítés