Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Személyre szóló ajándék - jávorfa toll

Személyre szóló ajándék - jávorfa toll
4 490 Ft

Ha szeretnél személyre szóló ajándékot adni, akkor ezzel az egyedi jávorfa tollal biztosan örömet szerzel. Kézzel esztergált alapanyagra, ugyancsak kézzel felrajzoljuk a kért rajzot, szöveget, és beleégetjük pirográf segítségével a toll anyagába azt. A tollakra kérhető bármilyen szöveg, és rajz, ami a viszonylag kis felületen szépen mutat. Fontos hogy a tollak mindennapos használatra is vannak tervezve, így nem csak dísztárgy. a tollbetét cserélhető.

Szinte bármilyen alkalomra kértétek már, az esküvői aláíró tollnak, születésrnapi és névnapi ajándéknak, pedagógusoknak egyedi tanári ajándékként.

  • Cikkszám
    AT-1037
    Tömeg
    50 g/db
Webáruház készítés