Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Életfás grafikával készített fa kulcstartó - faszeletre

Életfás grafikával készített fa kulcstartó - faszeletre
3 500 Ft

Egyedi fa kulcstartó, életfa grafikával.

Ezt a kulcstartót nagyon nagy örömmel készítettem el, mivel egy ősi magyar szimbólummal díszítettem, most éppen egy életfa rajzzal. Ráadásul a kedvenc alapanyagommal dolgozhattam, a fával. Egész pontosan a ciprusfélékből választottam, mégpedig a tuját. Erre a fa szeletre rajzoltam kézzel az életfát, melyet pirográffal beleégettem. Hasonló szimbólumokat szívesen gravírozok sok más hasznos tárgyra is.

Ennek a kulcstartónak mindkét oldalán az életfa grafika van. Az ábrázolás egyben a jin - jang jelképet is láttatja. így a gyengédség, és az erő is érződik ezen a kis ajándékon keresztül is. Kulcstartóként szereltem össze. Ebben az esetben réz színű tartozékokkal, de kérhető ezüst lánccal, és karikával is.

  • Cikkszám
    FKT-_1055
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés