Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Egyedi falióra - Óvodai ballagásra - Óvónéniknek, dadusoknak

Egyedi falióra - Óvodai ballagásra - Óvónéniknek, dadusoknak
14 500 Ft

Egyedi, fa falióra, melyet személyre szólóan készítünk el. Az óra szinte minden apró részlete attól függ, hogy mit szeretnél kérni rá. Általában, ahogy a képen is látható az óvodai csoport jele van a középpontban, és a gyerekek neve és jelei szerepelnek rajta. Egy kedves idézettel, vagy csak egy fontos üzenettel, jó kívánsággal teheted még személyesebbé az ajándékot.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy ezeket az ajándékokat, mint ezt az órát is, kézzel rajzoljuk, és gravírozzuk, így egy személyesebb ajándékot adsz át, hiszen érződik, hogy nagy szeretettel és hálával készült, és adod azok számára, akik a gyermekeinket gondoskodással, szeretettel óvták, tanították akár éveken át.

 

  • Cikkszám
    FO-20111
    Tömeg
    1 kg/db
Webáruház készítés