Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Egyedi toll - diófából - igény szerinti gravírozással

Egyedi toll - diófából - igény szerinti gravírozással
3 500 Ft

Egyedi, diófából készült toll, melyet a természet ajándékai közül választhatunk. Mint mindennapi felhasználó elmondhatom, hogy csodálatos a diófából készült tollat, mint munkaeszközt, melyet egész nap használok, a kezembe fogni. Érzem, ahogy egy "élő" anyaggal érintkezem, annak minden pozitív hatásával. Amikor használatba vesszük új tollunkat, rövidesen észrevesszük, hogy milyen selymes a fogása ennek a fának, és szinte erőt adó a isugárzása. Sokkal szívesebben írok én is egy ilyen íróeszközzel, sokszor fel is dobja a napomat. :)

A diófa egyébként sem átlagos tulajdonsággokkal bír. Egyebek mellett a görög Istenek fája. A diónak a természetgyógyászatban is nagy szerepe van, nem csak a pozitív kisugárzásával, de a különleges összetevőinek köszönhetően is. A körülötte zajló mondák ugyancsak nem véletlenek. A Blogunkban rövidesen többet olvashatsz erről a csodálatos fáról. 

Azonban már most örömet tudunk Neked okozni egy diófa tollal, melyet kérhetsz teljesen natúron elkészítve, ami azt jelenti, hogy ahogyan a kedves faesztergályos kollégánk megesztergálja, és mi pedig ellátjuk tollbetéttel, igény szerint felületkezeljük, és így veheted birtokodba. Sokan szerettek egyedi gravírozást kérni rá, mely lehet szöveg, név, vagy valamilyen kedves kis rajz grafika. Ha ajándékként szeretnél valakit meglepni vele, akkor így még személyesebbé teheted.

Többféle tollbetéttel készítjük. Általában a sztenderd betéttel, de lehetőség van a Schneider Slider  tollbetétet kérned, mely egy nagy tartályú tollbetét. Ezzel hosszú ideig, és nagyon kellemes gördülő tollheggyel tudod használni majd a kedvenc tolladat. Mindkét tollbetétet tudod cserélni.

...Ha szeretnéd, hogy a saját elképzeléseid szerint készítsük el a tolladat, akár a megrendeléskor a megjegyzés rovatba tudod részletesen leírni azt, vagy keress minket telefonon, emailben.

Tel.: 06 70 703 1008

fairoszer@gmail.com

 • ...Ha szeretnéd, hogy a saját elképzeléseid szerint készítsük el a tolladat, akár a megrendeléskor a megjegyzés rovatba tudod részletesen leírni azt, vagy keress minket telefonon, emailben.

  Tel.: 06 70 703 1008

  fairoszer@gmail.com

 • Cikkszám
  FT-2001
  Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés