Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Fa tolltartó - ballagás alkalmára - népi virág motivummal

Fa tolltartó - ballagás alkalmára - népi virág motivummal
4 950 Ft

Egyedi tolltartó, melybe sokféle írószer elfér. Nyirfa alapanyagból készült, melyre magyar népi virág motivummal díszítettünk, és az alkalomhoz illő szöveggel látjuk el, ahogy Te szeretnéd.

A tartónak akár mind a 4 oldala is gravírozható. Ha szeretnéd, egyedi tollat is készítünk, a tartóhoz illő grafikával, vagy névre szólóan.

Az ajándék azért is egyedi, mert a kért grafikát, idézetet, üzenetet kézzel rajzoljuk fel, és égetjük a fa anyagába. Így még szívből jövőbb ajándékot adhatunk tanárainknak, vagy bárkinek, aki számára igazán szeretettel szeretnénk ajándékot adni.

Amennyiben van egy saját elképzelésed, melyet szeretnéd hogy megvalósítsunk, arra is van lehetőség. Akár a megrendelés megjegyzés rovatába írd le, vagy email-be küld át a szükséges információt számunkra.

A megrendelést követően mindenkivel telefonon pontosítjuk a részleteket.

  • Cikkszám
    FTSZ-1004
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés