Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Fa tábla - fatörzs szeletre gravírozva

Fa tábla - fatörzs szeletre gravírozva
4 950 Ft

Egyedi fa táblácska, melyre bármilyen grafika, kép, embléma, szöveg kérhető. Ez esetben a TATRA emblémája került a fa szeletre.

A grafikát és a szöveget kézzel rajzoljuk, és gravírozzuk a fa anyagába. A gravírozás a kért kép beleégetését jelenti ez esetben. Így egy nagyon szép, különleges felületet kapunk, mely egyben tartós is. A fát mint természetes alapanyagot egyre többen választjuk, hiszen szerencsére érezzük a természet közelségének szükségességét, és örömét.

Ha Neked is van valamilyen kívánságod, amit szeretnél fatörzs szeletre gravíroztatni, várjuk megkeresésed, akár emal-ben vagy telefonon.

  • Cikkszám
    FTT-1150
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés