Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Hordócska tolltartó - Tulipános rajzzal

Hordócska tolltartó - Tulipános rajzzal
4 900 Ft

Egyedi tolltartó, melyet egy kedves tulipános rajzzal készítettünk el. A rajzolást és a gravírozást is kézzel végezzük. A képen látható motvum mellé kérhető még személyre szóló szöveg, név is.

A tulipán az egyik legkedveltebb virágunk. 

           Tudtad, hogy már honfoglaló őseink is jól ismerték a tulipánt, melyet akkoriban tűzvirágnak hívtak. Az ókori Perzsiában a tulipán szimbolizálta a tökéletes szerelmet.

Az Oszmán Birodalomból importálták többszáz évvel ezelőtt a Hollandok is az első tulipán példányokat, amiket annyira megkedveltek, hogy ma már az ország jelképévé vált.

Mindezek ellenére sokan magyar virágnak tartják a tulipánt. Az is elmondható róla, hogy nagyon sokan kedveljük ezt a virágot, így szeretettel készítjük el számodra is. :)

  • Cikkszám
    HT-1029
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés