Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Egyedi fa toll és ceruzatartó - fenyőfából

Egyedi fa toll és ceruzatartó - fenyőfából
5 150 Ft

...és, hogy megtörjük a sok gömbölyded formát, így készítettünk négyzetes írószertartót is, mely fenyőfából van. A képen látható egyedi grafikát kézzel rajzoljuk és ugyancsak kézzel gravírozzuk azaz égetjük a fa anyagába egy pirográf segítségével.

Erre a ceruza tartóra is kérhetsz bármilyen grafikát, szöveget.

Ezt a drabotmi egy ballagó 8. osztály számára készítettük el, mellyel az osztályfőnököt szeretnék meglepni. A tartóba kérhetsz további ajándékokat is, hiszen sokféle tollat  készítünk, melyre ugyan úgy kérhető saját elképzelés szerinti rajz vagy szöveg, név. Így még személyre szólóbb ajándékot adhatsz, mely egyben nem csak dísz, és egy a sok közül, hanem a mindennapokban is hasznos tárgy, hiszen munkaeszközük. :)

A tollakban a toll betétje cserélhető. 

A tartó méretei: 8 x 8 x 10 cm

  • Cikkszám
    KTT-101
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés