Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Kézzel gravírozott fa toll, fa tolltartóban - Összebújó baglyocskákkal

Kézzel gravírozott fa toll, fa tolltartóban - Összebújó baglyocskákkal
5 500 Ft

Ezt a tollat és tolltartót bükkfából készítettük, melyet kis bagoly grafikákkal díszítettünk. A tartón és a tollon lévő rajzokat kézzel rajzoljuk, és gravírozzuk. A gravírozás úgy történik, hogy a kért, kiválasztott grafikákat, szöveget beleégetjük a fa anyagába. Így egy nagyon szép, különleges felületet kapunk. A gravírozást követően vizes bázisú lakkal kezeljük a fa felületét, ezzel is kiemelve ennek a csodálatos anyagnak a szépségét, és egyúttal tartósabbá is tesszük. A képen látható grafikától eltérő mintát is kérhetsz.

A megrendelésnél a megjegyzés rovatba tudod jelezni, hogy milyen rajzzal, szöveggel kéred a tollat és a tartót. Minden megrendelőt telefonon megkeresünk, hogy pontosítsuk, egyeztessük a részleteket.

  • Kedves ajándék lehet születésnapra, évfordulóra, kedvesünknek bármilyen alkalomra. Ha tollmániás vagy, vagy csak szereted a kis baglyokat akkor is jó választás.

  • Cikkszám
    fTT-1054
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés