Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Óvodai ballagásra - Napocska csoport - Ajándék az óvónénik és dadusok részére

Óvodai ballagásra - Napocska csoport - Ajándék az óvónénik és dadusok részére
14 500 Ft

Ezt az órát a napocska csoport ovisai kérték, hogy meglephessék vele az óvónéniket, és dadusokat. Minden gyerkőc neve és kis jele szerepel az órán. Így egy maradandó, kedves emléket és egyben hasznos ajándékot kapnak a pedagógusok. A rajzokat, és szövegeket kézzel rajzolom, és égetem pirográf segítségével az óra anyagába. Az alapanyag nyírfalap, melynek mérete 25 cm átmérőjű, és 7 mm vastagságú. Ha egy ilyen témájú órát szeretnél választani, természetesen számodra is a kért csoport nevével, grafikájával, és az általatok kért szöveggel készítem el.

  • Fontosnak tartom kiemelni, hogy ezeket az ajándékokat, mint ezt az órát is, kézzel rajzoljuk, és gravírozzuk, így egy személyesebb ajándékot adsz át, hiszen érződik, hogy nagy szeretettel és hálával készült, és adod azok számára, akik a gyermekeinket gondoskodással, szeretettel óvták, tanították akár éveken át.

  • Cikkszám
    fo-10222
    Tömeg
    1 kg/db
Webáruház készítés