Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

A testnek, a szemnek, és a léleknek is egészségesebb ha természetes anyagokkal vesszük magunkat körbe...
2020.10.28 13:17

Karácsonyi ajándék - tervezés - megrendelés

Miért fontos, hogy időben megtervezzük, ötleteljünk, és megrendeljük az egyedi, és személyre szóló ajándékokat?

Szerintem mindannyian átéltük már azt az izgalmat, mikor ráébredünk, hogy szinte semmi időnk nem maradt a karácsonyi ajándékok beszerzésére, de még a terveink is csak részben vannak meg.

Ezt a helyzetet most láthatom a másik oldalról, a szolgáltató részéről is. Annyiban vagyok más helyzetben, mint egy átlagos bolt, hogy a termékeim nem állnak a polcokon, hiszen azokat még csak most tervezgeti meg a leendő vásárló. így, ha már megvan a különleges ötlet, akkor kezdődik még csak el a megvalósítás.

Ezzel a bejegyzéssel arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ha Te is szeretnél egyedi ajándékot választani, akkor mindenképpen érdemes több héttel az ünnepek előtt megrendelni az elképzelt terméket. Ha tanácstalan vagy, és még nem körvonalazódott ki pontosan, hogy mivel lepd meg szeretteid, csak abban vagy biztos, hogy nem valami teljesen hétköznapi tömegcikkel szeretnél örömet szerezni, akkor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy elkészüljön az ajándék.

Sokféle kérdésed lehet, pl:

- Milyen tárgyat javasolunk ajándékként?
Szinte bármilyen természetes anyagból készült tárgyat, ami küllemében egyedi, személyhez szóló és egyben hasznos is. Mi elsősorban fával dolgozunk, mivel az egyik legszebb és legsokoldalúbb alapanyag. Ebből kézzel esztergálunk, készítünk alapanyagot, és kézzel rajzoljuk fel a kért grafikát, majd pirográffal beleégetjük azt. Így egy nagyon szép, egyedi és tartós felületet kapunk. A grafika lehet bármilyen rajz vagy szöveg amit szeretnél.
A faliórákat és a tollakat, tolltartókat javasoljuk leginkább akkor, ha nem csak küllemében vágysz valami különlegesre, hanem szeretnéd hogy az ajándékot akár nap mint nap használja aki megkapja.

- Milyen grafikákat tudunk készíteni? 

Szinte bármilyen grafikát, rajzot, vagy szöveget elkészítünk a kiválasztott tárgyakra.

- Milyen alapanyagokkal dolgozunk?

Elsősorban natúr fákkal. Leggyakrabban bükkfa, jávorfa, nyírfa, gyümölcsfák - mint cseresznye, dió, és egzóta fák.

- Hozott alapanyagokra is dolgozunk? 

Igen, gravírozunk hozott alapanyagokra is.

- Mikorra készítjük el a megrendelt ajándékot?

Általában 1 héten belül, de, amiért ezt a bejegyzést is készítettük, az ünnapi időszakokban ez több hétre is kinyúlhat. Persze van egy-két "sürgős" eset, amit igyekszünk megoldani, de hogy a munka is szép lehessen és senkinek se kelljen izgulnia, így azt szeretnénk kérni, hogy a karácsonyi időszakba ne hagyjuk az utolsó pillanatra az egyedi tárgyak megrendelését.

Az alábbi email címre várjuk leveledet: fairoszer@gmail.com

Telefon: +36 70 703-1008

...vagy hagyj üzenetet, és mi visszahívunk.

 

 

Webáruház készítés