Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

A testnek, a szemnek, és a léleknek is egészségesebb ha természetes anyagokkal vesszük magunkat körbe...

A legtöbben érezzük, hogy sok változás van a Földön, és közvetlenül körülöttünk is. Érdemes átgondolnunk, hogy mi az amivel mi magunk is tudunk segíteni a természetnek, miben tudunk mi is változtatni. Sokan gondolkodnak úgy, hogy mi "kis emberek" úgy sem tudunk mit tenni. Ez azonban nem igaz. Ha a sok "kis ember" tudatosan elkezd mindent megtenni azért hogy minél kevesebb szemetet halmoz fel, tehát nem műanyag zacskókba csomagolt termékeket vesz, vagy mondjuk a zöldségeit kis vászon tasakba helyezve veszi meg, a szemetét szelektíven gyűjti, és a megvásárolt termékeket is más szempontok alapján választja ki, ezzel már is sokat segít a helyzeten. Az otthunkba vásárolt tárgyakat is lehet hasonló megközelítésből választani. Ezernyi kis tárgy van körülöttünk, melyek lehetnének valamilyen természetes anyagból, nem pedig műanyagokból. Mehetnénk tovább ebben a témában, mint például családi házas ingatlanok energia felhasználásának módjai megváltoztatására, fűtés, villanyfogyasztás, stb. Ezek egy részéhez már nagyobb tőke befektetés kell és az sem árt ha általánosságban mindenhonnan nagyobb támogatást kap ez az irányvonal.... , de ha megtehetjük érdemes erről is elgondolkodni.

Azonban térjünk vissza az apróbb, könnyebben és gyorsabban megoldható feladatokra. Mi is azt tűztük ki célul, hogy a termékekkel, melyeket készítünk, ezt a törekvést támogassuk, miszerint minél inkább természetes anyagokkal vegyük magunkat körbe, melyekkel nem szennyezzük tovább a környezetünket. Ráadásul sokkal kellemesebbé tesszük otthonunkat, melyben jobban érezzük magunkat, és nem valamiféle tömegcikket vásárolunk, hanem konkrétan számunkra készített egyedi daraboknak örülhetünk. Legyen az egy falióra, egy kis kulcsos szekrényke, egy egyedi grafikás kép, táblácska a falra, íróasztalra, sőt egyedi fa tollakat is készítünk, melyet kézzel esztergálunk a kívánt formára, és kézzel rajzolt grafikákkal tesszük még egyedibbé, melyet pirográf eszköz segítségével beleégetünk a fa anyagába. 

Foglalkozunk egyedi bútorok készítésével is. Komplett szekrénysorokat, konyhabútorokat is készítünk.

Bármilyen egyedi elképzelésed szeretnéd megvalósíttatni, az alábbi elérhetőségeink bármelyikén várjuk megkeresésed:

Telefonszám: +36 70 703 1008, +36 70 205 3006

Email: fairoszer@gmail.com

Webáruház készítés