Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Ballagásra, tanároknak egyedi ajándékok

Személyre szóló ajándékok, ballagásra tanárainknak

Az elkövetkezendő időszakban sokunkban felmerülő kérdés, hogy mivel is köszönjük meg tanárainknak a sok-sok munkát, és törődést, melyet a gyerekeinknek nyújtottak. Akár több év munkájáról is lehet szó. Ez alatt az idő alatt, rengeteg közös élményben volt részük a gyereknek, tanároknak egyaránt, melyekre valószínűleg szívesen emlékeznek majd.
Erre az alkalomra szeretnénk valami igazán különleges, személyre szóló ajántékot adni. Érdemes olyasmit választani, amit akár nap mint nap a kezébe vesz, vagy rénéz az ajándékozott. Lehet hogy egy sokadik bögre, váza kevésbé fog kitűnni az ajándékok közül. Ezért mi valami mással készültünk. Ha belegondolunk, hogy milyen eszközöket használ mondjuk egy pedagógus gyakran, akkor a tollak, íroszerek, tolltartók mindenféle képpen az első helyen vannak, hiszen egy alapvető munkaeszközről is beszélünk. Akár az osztályteremben, tanáriban, vagy otthon elhelyezett falióra is lehet igazán személyes, és egyedi ajándékötlet. 

Az áruházban is található több termék, melyet tanárok számára készítettünk, sőt akár a gyerekeink is örülnek egy különleges tollnak, vagy a nyári lakásfelújítás, festés és átrendezgetést követően akár egy falióra is örömet jelent majd a megújult "gyerekszobába".

Ezekre az órákra, írószerekre, tollakra, egyedi táblácskákra, bármilyen grafikát, szöveget kérhetsz, amit szeretnél, hogy valóban személyre szóló ajándékot adhass. Azt is fontosnak tartjuk, hogy ezek a fa tárgyak mind kézzel készülnek, és kézzel rajzoljuk, majd égetjük bele az elképzelt rajzot, írást a kiválasztott tárgyakba. Ettől még személyesebbé, és egyedibbé válik, és ami ugyancsak biztos hogy nincs két teljesen egyforma darab. 

Nézz szét nálunk! :) 

...ha van valami jó ötleted, kép, idézet, melyet szeretnél rágravíroztatni a kiválasztott tárgyra, keress minket akár emailben, vagy telefonon, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Telefon: 06 70 703 1008

Email. fairoszer@gmail.com

 

Webáruház készítés