Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

EGYEDI HÁZSZÁMTÁBLA, UTCA ÉS HÁZSZÁMTÁBLA, TÁBLA

Főkategória >EGYEDI HÁZSZÁMTÁBLA, UTCA ÉS HÁZSZÁMTÁBLA, TÁBLA

Sorrend:

Fa, gravírozott házszámtábla

Ezt a házszámtáblát akacfa szeletre gravíroztuk. A grafikát kézzel rajzoljuk, és pirográffal égetjük a fa anyagába. Úgy terveztük, hogy kültéren sokáig dísze lehessen a házunknak, így gravírozás uátn csónaklakkal kezeljük a felületet. Ettől a gravírozás még hangsúlyosabb, szebb, és természetesen tartós.

Bármilyen grafikával és szöveggel elkészítjük a táblákat. A méretben is van lehetőség változtatni.

A képen látható tábla 24 cm átmérőjű.

A megrendeléskor a megjegyzés rovatba tudod leírni a pontos elképzelést, és adatot amit kérsz a táblára. Minden megrendelőnkkel felvesszük a kapcsolatot telefonon, és egyeztetjük az elképzelést, adatokat.

 
6 900 Ft
  Egyedi házszámtábla - Fa kézzel rajzolt és gravírozott tábla

Ezt a házszám és utcanév táblát akácfából készítettem, melyet a magyar népmesés motívummal díszítettem. Az akácfa  jól tűri az időjárás viszontagságait, így kültérre is jó választás. Kérheted bármilyen más grafikával is, és persze az általad megadott adatokkal, utcanévvel, számmal. A felületkezelést csónaklakkal végzem. A méret is lehet változó a kért tartalomtól függően. E táblát is szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szereti szebbé, hangulatosabbá és különlegessé tenni otthonát.

A képen látható tábla méretei: 30 cm x 25 cm

 

 
6 950 Ft
  Házszám és utcanévtábla - kézzel rajzolva és gravírozva

Egyedi fatörzs szeletre, kézzel rajzolt és gravírozott házszám és utcanévtábla.

Ezt a táblát akácfa szeletre készítettem el, melynek a grafikáját és a szövegét beleégettem a fa anyagába. Ezt követően pedig figyelembe véve hogy kültérre lesz elhelyezve, csónak lakkal felületkezeltem. Így hosszú távon díszítheti otthonunkat.

Bármilyen más grafikával is szívesen elkészítem a kért táblát. Az ár a kért grafika, a választott alapanyag és méret függvényében változhat.

 
6 900 Ft
Tiszta udvar, rendes ház tábla

A régi idők emlékére, elkészítettük ezt a táblácskát. A rajzok, és szövegek egyedi tervezésűek, melyeket kézzel rajzolunk fel az alapanyagra, majd pirográf segítségével égetjük azokat a felületre. Ezt követően amennyiben kültérre készül a tábla, úgy csónak lakkal védjük az anyagot, így még tartósabb és szebb lesz.

A méretek igény szerint változtathatók. Ez a db 17-18 cm átmérőjű.

Amennyiben szeretnél egy saját elképzelésed szerinti táblácskát készíttetni, úgy a megrendelésedkor jelezd ezt felénk. Minden megrendelővel telefonon pontosítjuk a részleteket.

 
6 900 Ft

Webáruház készítés