Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Egyedi fa telefontartó

Főkategória >Egyedi fa telefontartó

Rövidesen új termékekkel töltjük meg ezt a polcot is:)


Sorrend:

Fa mobiltelefon tartó - egyedi gravírozással

Minőségi, tömör fából készített, egyedi fa telefontartó. Ez a mobiltelefon tartó egyedi grafikákkal ellátva egy személyre szóló ajándék is lehet, és a mindennapokban pedig hasznos lakásfelszerelési tárgy, így még Neked is kedvenceddé válhat. Sokan telefonról nézünk videókat, filmeket, és ennek a kis tartónak a segítségével nem kell mindenféle támasztékot keresned a mobilodnak. :)

A termékről feltett képeken is látszik, hogy több felületére is kérhetsz bármilyen rajzot, szöveget, céges logót. Ugyan ezt a telefontartót asztali szettben is megrendelheted, Telefon és írószertartó asztali szett néven.

Nagyobb db-szám esetén kérj egyedi ajánlatot.

 

Raktárkészlet:  3 db
4 490 Ft
  Kézzel készített egyedi mobiltelefon tartó - Kutyusos, vicces

Kézzel készített egyedi mobiltelefon tartó. Ezt a mobiltartót mindenféle mobiltelefonhoz készítettük, többféle méretű készüléket rá tudunk helyezni. A kért rajzokkal, szövegekkel egy kedves, vidám darabot kapunk. 

Minőségi tömör bükkfából készült a saját műhelyünkbe. A telefontartóra kézzel rajzolt grafikát készítünk, melyet ugyancsak kézzel, pirográf eszköz segítségével beleégetünk a fa anyagába. így egy nagyon szép és tartós felületet kapunk.

Számunkra fontos, hogy természetes anyagokból készítsünk tárgyakat, lakásfelszerelési kiegészítőket. Nagyon sokszor ajándékként választjátok ezeket, azonban saját magunk számára is egy kis örömforrás, és a lakásban nem csak díszként funkcionál, hanem hasznos darabok, amiket személyre szólóan saját elképzelés szerinti rajzokkal, szöveggel is elkészítünk számodra.

 

Raktárkészlet:  2 db
4 490 Ft
Baglyos, kézzel rajzolt egyedi mobiltelefon tartó

Kézzel készített, egyedi mobiltelefon tartó, mellyel a madarakat és a baglyokat kedvelőket szeretnénk megörveneztetni .

Számunkra fontos, hogy természetes anyagokból készítsünk tárgyakat, lakásfelszerelési kiegészítőket, így ezeket a tartókat is minőségi tömör bükkfából a saját műhelyünkbe készítjük el. A telefontartóra kézzel rajzolt grafikát, szövegeket gravírozunk, hogy egy személyre szóló ajándékkal lephesd meg szeretteid, vagy épp saját magad. :)

A telefontartó pont olyan méretű, hogy bármely mobiltelefonhoz használni tudjuk.

A kért rajzokkal, szövegekkel egy kedves, vidám darabot kapunk. 

Grafika: Bagoly

 

Raktárkészlet:  1 db
4 490 Ft

Webáruház készítés