Madárkás falióra - őszapó grafikával

Ezt a madárkás faliórát a kis őszapókkal gravíroztuk meg. Sokunk kedvence ez a nagyon aprócska, és kedves, szeretetre méltó, bájos kismadár.

Az óralap mérete 24 cm, és 1 cm vastagságú.

Az alapanyaga  nyírfalap.

 
12 500 Ft
Bükkfa falióra - Túrabakancsos számlappal

Csodálatos, minőségi, tömör bükkfából esztergált falióra, melyre bakancs grafikával készítettük el a számlapot. Ezt az órát ajándékként készítettük egy túrázást kedvelő megrendelőnk számára. A grafikákat kézzel rajzoljuk és gravírozzuk. így minden darab egyedi, és személyre szóló ajándék lesz.

Kérheted saját elképzelésed szerinti képpel, rajzzal, szöveggel is az órát. Az egyedi falióra ára eltérő lehet. A megrendelést követően telefonon hívni fogunk, hogy egyeztessük a részleteket.

A képen látott óra alapanyag: Tömör bükkfa

Mérete: 32 cm átmérőjű és 2-2,5 cm vastagságú

Grafika: Bakancsos rajz - Túrázók kedvence

 
16 500 Ft
Fatörzsre gravírozott - Szerelmes sünik egyedi falióra

...ha szereted az egyedi dolgokat, szereted a fát, szeretsz természetközeli környzetet kialakítani magad körül, akkor a fatörzsre gravírozott egyedi órák tetszeni fognak. 

Ezt a képen látható faliórát, akácfa törzséből készítettük. A kézzel rajzolt kis süniket pedig pirográffal égettük a fa anyagába, melyet aztán vizes bázisú lakkal tettünk még tartósabbá és szebbé.

Kérhetsz más grafikálval is fatörzs szeletre gravírozott faliórát, Az elképzelésed részleteit a megrendelés megjegyzés rovatába tudod leírni. A megrendelést követően visszhívunk, és pontosítjuk a részleteket.

Az átlagos méret 23-25 cm. Az anyag vastagsága 2 cm.

A beépített óraszerkezet hangtalan, a mutatók sikló mozgásúak.

 
12 650 Ft
Kézzel gravírozott fa óra  - Zongora c. grafikával

Sokan szeretjük a zenét, és így jött a gondolat a Zongora c. grafika elkészítéséhez. az óralapra a kézzel rajzolt grafikát, beleégetjük a fa anyagába, ami így egy különlegesen szép felületet eredményez. Az égetést követően vizes bázisú lakkal kezeljük a felületet.

Az óra mérete 25 cm átmérőjű és 1 cm vastag. Az alapanyaga 1 cm vastag nyírfalap.

Az óraszerkezet hangtalan, és a mutatók kúszva siklanak a felületen. Egy db ceruza elem szükséges a működéséhez.

 
12 500 Ft
Falióra - Gyakran késők számára

Egyedi fa falióra, melyre a kért grafikát kézzel rajzoljuk, és pirográf segítségével égetjük rá. 

Ezt a rajzot a notorikus késők számára készítettük. :) Ajándékként és is jó ötlet lehet, ha barátod, ismerősöd, kedvesed is magára ismerhet, miközben kedves, vicces és még is hasznos meglepetés.

Az óra méretei: 23-25 cm átmérőjű (kérhető más méretben is.)

Az alapanyag: 1 cm vastag nyirfalap.

Az óraszerkezet hangtalan, a mutatók "sikló" mozgással mutatják az időt. 1 db ceruza elemmel működik.

Szeretnél változtatni, szöveget kérni pluszban az órára, akkor a megrendeléskor a megjegyzés rovatba írd le a kívánságod.

 
11 900 Ft
Ovis ballagás - Egyedi falióra

Ezt az egyedi faliórát Óvodai ballagásra készítettük. A kért figurákat, és a szöveget kézzel rajzoljuk, és pirográffal beleégetjük a fa anyagába. Az óvónőknek, dadusoknak és az ovinak is csodálatos ajándék, mellyel hosszú időre nagy örömet szerezhetünk. Személyre szólóan készítjük el, a figurákat és a neveket is, ahogyan megrendeled.

Magyar aapanyagból, mely nyírfalap, saját műhelyben készítjük elő a gravírozáshoz.

Az óra mérete 24-25 cm átmérőjű, 1 cm vastagságú.

Egy db ceruza elem szükséges a működéséhez. Az óraszerkezet halk, és a mutatók sikló mozgással haladnak. Az órát az óraszerkezet akasztója segítségével lehet a falra tenni, vagy ha szükséges ellátjuk egyedi akasztóval is.

 

 
15 500 Ft
Egyedi falióra ovis ballagásra - napocska csoport

Ezt az órát a napocska csoport ovisai kérték, hogy meglephessék vele az óvónéniket, és dadusokat. Minden gyerkőc neve és kis jele szerepel az órán. Így egy maradandó, kedves emléket és egyben hasznos ajándékot kapnak a pedagógusok. A rajzokat, és szövegeket kézzel rajzolom, és égetem pirográf segítségével az óra anyagába. Az alapanyag nyírfalap, melynek mérete 25 cm átmérőjű, és 7 mm vastagságú. Ha egy ilyen témájú órát szeretnél választani, természetesen számodra is a kért csoport nevével, grafikájával, és az általatok kért szöveggel készítem el.

 
15 500 Ft
Egyedi falióra, fatörzs szeletre gravírozva

Egyedi, ötletes falióra, melyre bármilyen grafikát, szöveget kérhetsz. Átlagosan 23-25 cm átmérőjű, a képen látható darab akácfa törzs szeletre készült.

A felületet vizes bázisú lakkal kezeljük.

Az óra szerkezete hangtalan. Egy darab ceruza elemmel működik.

Egyedi grafika esetén email-ben kérjük átküldeni a kiválasztott képet.

Minden megrendelővel felvesszük telefonon is a kapcsolatot, hogy a részleteket megbeszéljük.

Elérhetőségeink: 06 70 703 1008 vagy a 06 30 013 9252

Email: fairoszer@gmail.com

 
12 000 Ft