Névre szóló fa toll - tanári ajándék

Ezt az asztali tartós tollat ezzel a grafikákkal a pedagógusok számára készítettük. Így akár a ballagás alkalmából, év végén a gyerekek, az osztály ilyen tollakkal lephetik meg tanáraikat. Praktikus ajándék, hiszen névre szólóan készítjük el, a toll a tanár számára egyben munkaeszköze is.

A tollra kérhető név, esetleg rövid szöveg is. Ha a grafikát tekintve van más saját ötlet, azt is szívesen elkészítjük. 

Az asztali tartóval készített tollhoz is kérhető +plusz kupak, ha a tollat szeretné magával vinni, táskájába tenni, úgy érdemes kérni hozzá.

A tollakban a betét cserélhető, így sokáig hasznáhatjuk kedvenc tollunkat. :)

 
4 490 Ft
Egyedi névre szóló cseresznyefa toll - asztali tartóval

A képen látható tollat egy csodálatos alkalomra készítettem, egy kedves megrendelőm számára. A kis tartókára tökéletes elfér egy kisebb logó, név, üzenet, vagy személyes grafika. A toll testre is egyedi grafika készíthető, így egy különleges tollat tudunk alkotni. Ebben az esetben a cseresznyefa alapanyagot választottam, ami a diófa mellett az egyik kedvencem. Meleg vöröses barnás színével kellemes hangulatot áraszt. A toll alapanyagát kézzel esztergáljuk, és a grafikát, szöveget is kézzel rajzoljuk fel, majd pirográffal égetjük a fába.

Ajándékként is jó ötlet, főleg tollmániás szeretteink, barátaink számára. :)

Alapanyaga: cseresznyefa

A tollban a tollbetét cserélhető, így kedvenc tollunk hosszú távon hű társunk marad.

 
5 500 Ft
  Diófából készített - Delfines rajzzal - névre szóló asztali tartós toll

Ezt a cseresznyefából, és bükkből készített asztali tartós tollat, az egyik kedvenc állatom képével, a delfinnel díszítettem. A grafikát kézzel rajzolom, és pirográf segítségével égetem bele a fa anyagába. Ezután pedig csiszolást követően vizes bázisú lakkal kezelem, így kedvenc tollunk hosszú ideig állhat a szolgálatunkba. Ezt a toll formát a régi tintatartós toll mintájára készítettük, így mindamellett hogy, minőségi, természetes anyagot használunk, egy eredeti, szép formát kapunk.

A tollban a tollbetét cserélhető.

Személyesebbé teheted  tollat, ha ajándékba szeretnéd készíttetni, ha nevet, vagy pár sor "üzenetet" kérsz rá.

 
5 490 Ft