Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Egyedi fa írószer és telefontartó

Főkategória >Egyedi fa írószer és telefontartó

Sorrend:

Mobiltelefontartó - egyedi grafikákkal

Kézzel rajzolt, és gravírozott egyedi mobitelefon tartó, melyre kérhetsz bármilyen rajzot, szöveget, ahogyan Te szeretnéd. :)

Bármilyen telefon típushoz használhatod. Ezzel a mobiltartóval akár a saját mindennapjaidat is megkönnyítheted, mivel nem kell valamiféle támasztékot keresned a telefonodnak, amikor egy videót szeretnél megnézni. Személyre szóló ajándékként is örömet szerezhetsz vele valakinek, akit egy apró kedvességel a szeretnél meglepni.

 
4 950 Ft
Telefon és írószertartó

Ezt az új terméket kérheted natúron, és egyedi gravírozással is. Az alapanyagot saját műhelyünkben készítjük elő. az róasztali szett a következő részekből áll: kézzel esztergált egyedi fa toll, a tollhoz tartozó tolltartó, egy mobiltelefon tartó, és a tömör bükkből készített táblából, amibe egy kis jegyzettömbnek késztettünk helyet.

Az íróasztalunkon egy praktikus, és hasznos darab. Személyesebbé tehetjük akár ajándékként szeretnénk valakinek örömet szerezni vele, akár magunknak vásároljuk, ha egyedi grafikát kérünk rá, melyet mi kézzel rajzolunk, és pirográffal égetjük bele a fa anyagába.  Lehet rajz, szöveg, mottó, logó a kért gravírozás.

Az ár a kért gravírozástól függően változik. 

 
4 500 Ft

Webáruház készítés