Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Táblák, képek


Sorrend:

prev
12
next

Fűzős mappa - egyedi képpel gravírozott

Egyedi grafikával, kézzel gravírozott fűzős mappa, melyet iratok, füzetek tárolására készítünk, és egyben személyre szóló ajándékként is ajánljuk. "Retro" stílusú termékek sokunk számára okoznak nagy örömet, hiszen régi idők stílusát idézi, és személyre szólóan készítjük el. A mappa felületére kérhető bármilyen grafika, szöveg, név, idézet.

 
8 900 Ft
Fali kép - Egyedi - orchidea

Egyedi kép - táblácska. Ezt a képet orchideás grafikával és egyedi szöveggel készítettük el.

A gravírozást kézzel, pirográffal végezzük, mellyel a kért rajzot, szöveget bele égetjük a fa anyagába. Így egy különlegesen szép természetes hatást érünk el.
Anyaga: bükkfa
A grafika: orchidea - kérhető rá bármilyen szöveg.

Bármilyen méretű, és grafikájú táblát, képet elkészítünk.

Ha van valamilyen saját elképzelése, melyet szeretne hogy megvalósítsunk, keressen bármely elérhetőségünkön, és kérjen személyre szóló ajánlatot.

 
8 500 Ft
Szív formájú táblácska

Szivecske formára gravírozott, egyedi táblácska. Kérhető rá bármilyen rajz, grafika, és szöveg, melyet kézzel rajzolunk és pirográffal gravírozunk a fa anyagába.

A képen látható tábla 28 cm széles és 26 cm magasságú.

A gravírozást követően vizes bázisú lakkal kezeljük a felületet, hogy még tartósabb és még mutatósabb legyen.

Szeretet, szeretelem... bármelyik érzéssel, bármilyen alkalommal jó ötlet lehet. :)

A bemutatott darabot éppen egy 50. szülinapra készítettük, de házassági évfordulóra, megismerkedés fordulónapjára, havára évére, vagy csak mert szeretnéd elmondani hogy szereted.

 
8 900 Ft
Táblácska - Az otthon az... -

Egyedi táblácska, melynek grafikáját, szövegét, kézzel rajzoljuk és égetjük a fa anyagába. A képen látható tábla A/4 méretű. 80 mm vastagságú nyírfa lemezből készült.

Az otthonunk még lakájosabb, és jó hangulatot, melegséget áraszt, ha természetes anyagokból készült tárgyakkal vesszük magunkat körbe. Mi aprólékos gondossággal, szeretettel készítjük el a személyre szóló táblácskákat megrendelőink számára, így egyedi különleges ajándékkal lepheted meg szeretteidet. 

A szöveg tetszőlegesen változtatható.

 
8 200 Ft
Táblácska - Hogyan szeretlek

Egyedi táblácska a szeretetről. :)..., melyet saját alapanyagból, kézzel rajzolunk, és gravírozunk, égetünk az anyagba. Így egy nagyon szép, és tartós felüetet kapunk. Aki szereti a természetes anyagokat, szereti a fát, és értékeli a kézzel alkotott tárgyakat, az biztosan örül egy ilyen személyre szóló ajándéknak.

A képen látott táblácskát kérheted még plusz szöveggel, pl név, vagy további "üzenet" hogy még személyesebbé tegyünk az ajándékot.

A tábla mérete A/4.

A grafika címe: Hogyan szeretlek?

 
8 500 Ft
Nagymamának táblácska - anyák napjára

Ajándék fa táblácska, mellyel meglephetjük a nagymamát, anyák napjára, születésnapra, de szerintünk bármely nap nagy örömet szerezhetsz ezzel a kedves, vidám meglepetéssel.

A táblácska mérete. valamivel nagyobb mint egy A/4 29,5 x 22 cm.

Minőségi fa alapanyagból készül, melyet saját műhelyünkben készítünk elő a kézzel rajzolt, és égetett grafika gravírozására.

A kép elkészülését követően lakkozzuk a felületet, így még szebb és tartósabb lesz az ajándék.

 

 
8 500 Ft
Egyedi ajándék - Keresztanya ajándék

Ez a táblácska a Keresztanyáknak készül. Egy kedves köszöntő, melynek egész biztosan örülni fog. :)

A tábla mérete 21 cm x 29,7 cm mely egy A/4 méretnek felel meg. 

Az alapanyaga nyírfa lap.

A grafikákat és a szöveget kézzel rajzoljuk fel és gravírozzuk, égetjük a fa anyagba, úgy is monhatjuk hogy tűzzel festett képet készítünk. Így egy különlegesen szép felületet kapunk, a gravírozás szinte csillog, és ami ugyancsak fontos, hogy egy tartós és vegyszermentes lehetőség arra, hogy bármilyen képet ábrázolhassunk a fa felületén. Számunkra az is lényeges, hogy természetes anyaggal, fával dolgozunk, 

 
8 200 Ft
Táblácska kutyásoknak, na meg cicásoknak

Egyedi tervek alapján készült fa táblácska, melyet kézzel rajzolunk, és kézzel is gravírozunk. A grafikát beleégetjük a fa anyagába, így egy különlegesen szép felületet kapunk végeredményül, melyet vízes bázisú lakkal teszünk még tartósabbá. A harapós kutya táblácskára egy vicces szöveg került.

A tábla mérete 22 x 15 cm. 1 cm vastag nyírfa lemez.

 
6 900 Ft
Egyedi táblácska - Iskolából ballagók számára

Egyedi táblácska, melyet iskolából ballagó diákok kértek tanáraik számára. Életfa lombjaiba gravíroztuk a gyerekek neveit, akik elballagnak az iskolából. 

A táblácska A/4méretű nyirfalapra készült, melyet akasztóval láttunk el, így a falra is rögzítő.

A grafikát kézzel rajzoljuk, és pirográffal égetve gravírozzuk a fa anyagába.

 

 
8 500 Ft
Táblácska kötélceremóniához - esküvői kellék

Egyedi, személyre szóló táblácska, melyet az esküvő egy ceremóniájához, a kötélceremóniához  készítettünk. A táblát személyre szólóan a Te általad kért grafikával és adatokkal készítjük el.

A tábla mérete A/4, az anyaga pedig nyírfalap. 

A grafikákat és a szöveget is kézzel rajzoljuk, és pirográffal égetjük a fa anyagába.

Az általad kért adatokat, és grafikát, saját elképzelést a megrendelés megjegyzés rovatába tudod leírni. 

Minden megrendelővel telefonon is pontosítjuk az adatokat, és megbeszéljük a részleteket.

 
8 500 Ft
Egyedi étlap - mappa

Fa mappa, melyet étlap számára készítettünk. A fűzős mappa borítójára bármilyen képet, szöveget kérhetsz. A kért grafikákat kézzel rajzoljuk, és kézzel gravírozzuk pirográf segítségével. A mappába sok dokumentum elfér, hiszen az által hogy fűzős olyan vastagságra állítható amilyenre szükség van.Az elejére és a mappa hátuljára is bármilyen rajzot, szöveget kérhetsz. Az ár a kért grafikáktól, szövegtől függően változik.

A mappa anyaga nyírfa lemez.

Mérete: A/4

 
7 900 Ft
Fatörzs szelet - tábla - kutyakiállítás

Egyedi grafikákkal és szöveggel kérhető fatörzs szelet.

Ezen a képen akácfa szeletet láttok, melyből különböző mérető táblácskát készítünk igény szerinti grafikával, szöveggel.  Az ár a kért grafikától, szövegtől, és a tábla méretétől függően változhat.

Ahhoz hogy a saját elképzelésed szerinti táblát elkészíthessük, emailben és telefonon vegyük fel a kapcsolatot, hogy a részleteket megbeszélhessük.

Email: fairoszer@gmail.com

Tel.: 06 70 703 1008 vagy a 06 30 013 9252

 
7 900 Ft

prev
12
next

Webáruház készítés