Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Táblák, képek


Sorrend:

Táblácska - Szöveges - "Csodálatos párom"

Egyedi táblácska, melyet szerelmünknek adhatunk egy igazán személyre szóló ajándékként pl. Valentin napra, vagy bármilyen más alkalomra mikor csak szeretnénk tudtára hozni, hogy mennyire szeretjük és milyen sokat jelent nekünk. :) A táblácskát kézzel rajzoljuk, és gravírozzuk. A képen látott grafikát vagy szöveget teheted még személyesebbé saját elképzelésed szerint. 
Az alapanyaga: bükk, vagy nyírfa lap, melynek mérete A/4-es vastagsága 1 cm
A képen látható grafikát kérheted a személyes szöveggel, rajzzal megváltoztatva.
A képeket kézzel rajzoljuk, és égetjük a fa felületére.
Ha falra akaszthatós kis táblát szeretnél, a rögzítés helyére kis akasztót szerelünk, vagy átfúrjuk az alapanyagot ahogyan szeretnéd.

 

Raktárkészlet:  1 db
5 200 Ft
Táblácska - Jó napok  - Ajándék tábla

Egyedi táblácska, melynek grafikáját, szövegét, kézzel rajzoljuk és égetjük a fa anyagába. A képen látható tábla A/4 méretű. 80 mm vastagságú nyírfa lemez.

A szöveg tetszőlegesen változtatható.

 

Raktárkészlet:  4 db
5 200 Ft
  Fa táblácska - pirográffal és akrill festékkel díszítve
Fa táblácska, mely a képen látható grafikával egy keresztelőre készült ajándék.
A tábla rétegelt nyírfa táblából készült, melynek mérete A/4.
A grafikát és a szöveget kézzel, pirográffal égetjük az anyagba, és akrill festéket használtunk a grafika további díszítése céljából.
Amennyiben tetszik a minta alapján, hasonlóan elkészítjük a Te számodra is, de ha saját ötletet szeretnél megvalósítani arra is van lehetőség.
Ez esetben vedd fel velünk a ka... 

Raktárkészlet:  1 db
3 500 Ft
Fűzős mappa borítókép

Fűzős mappa - melynek a fedelét kézzel, pirográffal gravírozunk. A kép illusztráció, kérheted ugyan ezt a grafikát, vagy ha van saját kérésed, a megrendeléskor a megjegyzésbe írd le, vagy telefonon egyeztessük a részleteket.

Mérete A/4 

A felületet vízes bázisu lakkal kezeljük, így tartósabbá téve a borítót.

 

Raktárkészlet:  8 db
4 200 Ft
  Táblácska - gravírozással és festéssel díszített (egyedi)

Megrendelésre készült termék, melyet, vagy hasonlót a számodra is elkészítünk a saját elképzelésed szerinti változatban.
A tábla nyírfa alapanyagból van, mely 1 cm vastagságú, és A4-es méretű. A méret is választható.
A grafikákat gravírozással, és/vagy akril festékkel festve készítjük el.
Mivel a termék teljesen egyedi, ha megtetszett Neked is, és szeretnél hasonlót rendelni, kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk, akár telefonon vagy email-ben, hogy a további részleteket meg tudjuk beszélni.
Tel.: +36707031008
Email: fairoszer@gmail.com

 

Raktárkészlet:  2 db
4 800 Ft
Fűzős mappa - egyedi képpel gravírozott

Egyedi grafikával, kézzel gravírozott fűzős mappa, melyet iratok, füzetek tárolására készítünk, és egyben személyre szóló ajándékként is ajánljuk. "Retro" stílusú termékek sokunk számára okoznak nagy örömet, hiszen régi idők stílusát idézi, és személyre szólóan készítjük el. A mappa felületére kérhető bármilyen grafika, szöveg, név, idézet.

 

Raktárkészlet:  5 db
4 800 Ft
Fali kép - Egyedi - orchidea

Egyedi kép - táblácska. Ezt a képet orchideás grafikával és egyedi szöveggel készítettük el.

A gravírozást kézzel, pirográffal végezzük, mellyel a kért rajzot, szöveget bele égetjük a fa anyagába. Így egy különlegesen szép természetes hatást érünk el.
Anyaga: bükkfa
A grafika: orchidea - kérhető rá bármilyen szöveg.

Bármilyen méretű, és grafikájú táblát, képet elkészítünk.

Ha van valamilyen saját elképzelése, melyet szeretne hogy megvalósítsunk, keressen bármely elérhetőségünkön, és kérjen személyre szóló ajánlatot.

 

Raktárkészlet:  5 db
5 500 Ft
Egyedi tábla, fatörzs szeletre gravírozott

Kézzel rajzolt, és pirográffal égetett egyedi grafikákat készítünk fatörzs szeletre, mely így egy különleges, természetet felidéző, akár a lakás díszeként mint falra kép, táblácska, falióra, vagy bármilyen más táblaként is kedves darab. :)

Falióraként is kérhető rá bármilyen grafika.
Az ár a kért grafikától, és mérettől függően változik.

 

Raktárkészlet:  11 db
Szív formájú táblácska

Szivecske formára gravírozott, egyedi táblácska. Kérhető rá bármilyen rajz, grafika, és szöveg, melyet kézzel rajzolunk és pirográffal gravírozunk a fa anyagába.

A képen látható tábla 28 cm széles és 26 cm magasságú.

A gravírozást követően vizes bázisú lakkal kezeljük a felületet, hogy még tartósabb és még mutatósabb legyen.

Szeretet, szeretelem... bármelyik érzéssel, bármilyen alkalommal jó ötlet lehet. :)

A bemutatott darabot éppen egy 50. szülinapra készítettük, de házassági évfordulóra, megismerkedés fordulónapjára, havára évére, vagy csak mert szeretnéd elmondani hogy szereted.

 

Raktárkészlet:  6 db
5 200 Ft
Táblácska - Az otthon az... -

Egyedi táblácska, melynek grafikáját, szövegét, kézzel rajzoljuk és égetjük a fa anyagába. A képen látható tábla A/4 méretű. 80 mm vastagságú nyírfa lemezből készült.

Az otthonunk még lakájosabb, és jó hangulatot, melegséget áraszt, ha természetes anyagokból készült tárgyakkal vesszük magunkat körbe. Mi aprólékos gondossággal, szeretettel készítjük el a személyre szóló táblácskákat megrendelőink számára, így egyedi különleges ajándékkal lepheted meg szeretteidet. 

A szöveg tetszőlegesen változtatható.

 

Raktárkészlet:  2 db
4 950 Ft
Táblácska - Hogyan szeretlek

Egyedi táblácska a szeretetről. :)..., melyet saját alapanyagból, kézzel rajzolunk, és gravírozunk, égetünk az anyagba. Így egy nagyon szép, és tartós felüetet kapunk. Aki szereti a természetes anyagokat, szereti a fát, és értékeli a kézzel alkotott tárgyakat, az biztosan örül egy ilyen személyre szóló ajándéknak.

A képen látott táblácskát kérheted még plusz szöveggel, pl név, vagy további "üzenet" hogy még személyesebbé tegyünk az ajándékot.

A tábla mérete A/4.

A grafika címe: Hogyan szeretlek?

 

Raktárkészlet:  3 db
5 200 Ft
Nagymamának táblácska - anyák napjára

Ajándék fa táblácska, mellyel meglephetjük a nagymamát, anyák napjára, születésnapra, de szerintünk bármely nap nagy örömet szerezhetsz ezzel a kedves, vidám meglepetéssel.

A táblácska mérete. valamivel nagyobb mint egy A/4 29,5 x 22 cm.

Minőségi fa alapanyagból készül, melyet saját műhelyünkben készítünk elő a kézzel rajzolt, és égetett grafika gravírozására.

A kép elkészülését követően lakkozzuk a felületet, így még szebb és tartósabb lesz az ajándék.

 

 

Raktárkészlet:  2 db
5 500 Ft
 

prev
12
next

Webáruház készítés