Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Lakásfelszerelés - kiegészítők

Főkategória >Lakásfelszerelés - kiegészítők

Ebben a kategóriában lakásfelszerelési tárgyak találhatóak, melyek teljesen egyedi darabok, kézzel esztergált minőségi fából készültek. Rövidesen a konyhát díszítő termékeink is láthatóak lesznek. :)


Sorrend:

  Karácsonyi mécses és gyertyatartó - Mikulás és szarvas grafikával.

Egyedi mécsestartó, melyet bükkfából készítettem. A grafikát a karácsonyi hangulathoz igazítottam, így egy aranyos kis Mikulásos és szavasos rajzot gravíroztam a tartóra. 

Szinte már érzem a fenyő, és a finomságok illatát... ????

Természetesen egyedi igény, elképzelés szerint is szívesen elkészítem a mécsetartót, bármilyen grafikával, és/vagy szöveggel.

A mécsestartó mérete:  5,5 cm széles és 3,5 cm magasságú.

A rajzokat és szöveget kézzel rajzolom fel, és ugyancsak kézzel pirográf segítségével égetem bele a fa anyagába. így egy igazán szép és különleges, tartós felületet kapunk. Ezt vizes bázisú lakkal felületkezelem, ezzel is kiemelve a fa és a gravírozás szépségét.

 

Raktárkészlet:  5 db
2 950 Ft
Egyedi, fából esztergált mécsestartó

Ezt a mécsestartót minőségi fából készítettük, kézzel esztergáltunk. Különleges dísze lehet a kis otthonunknak. A karácsonyi ünnepek alkalmából is egy jó választás, hiszen melegséget árasztó hangulatával kellemessé teszi környezetünket.

 

Raktárkészlet:  1 db
2 600 Ft
Egyedi Házi áldás grafikával készített vágódeszka

Egyedi vágódeszka, melyre a Házi áldást rajzoltuk és gravíroztuk. A további díszítést pedig a Magyar népmesék grafikája adja. 

A vágódeszka jó minőségű tömör fából, bükkből készítettük.

Mérete: 30 cm hosszú, és 14 cm széles.

Az elkészült ajándékot a használatnak megfelelően kezeljük. Egyes darabokat a mindennapi konyhai munkába használnak, míg többet díszként, kedves ajándéktárgyként, emlékként helyeznek el pl. a falra, szekrényre.

Szeretnél a saját elképzelésed szerint hasonló ajándékot kérni, keress emailbe, vagy telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket, és mielőbb elkészíthessük a kívánt ajándékodat.

 

Raktárkészlet:  2 db
6 500 Ft
Torta és virágcsokor kellék

Ezeket a kis táblácskákat, beszúrókat torták díszítéséhez, és virágcsokrok kiegészítéséhez készítjük.

Többféle méretben, és alapanyagból választhatsz. Ezekre is bármilyen egyedi grafikát, és szöveget tudsz kérni.

Az alapanyagott a felhasználástól függően felületkezeljük a gravírozást követően.

A megrendeléskor a megjegyzés rovatba tudod leírni hogy pontosan milyen szöveget, képet szeretnél a táblácskára. Minden megrendelőt visszahívunk, és pontosítjuk a részleteket.

 
350 Ft

Webáruház készítés