Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Lakásfelszerelés - kiegészítők

Főkategória >Lakásfelszerelés - kiegészítők

Ebben a kategóriában lakásfelszerelési tárgyak találhatóak, melyek teljesen egyedi darabok, kézzel esztergált minőségi fából készültek. Rövidesen a konyhát díszítő termékeink is láthatóak lesznek. :)


Sorrend:

Egyedi, fából esztergált mécsestartó

Ezt a mécsestartót minőségi fából készítettük, kézzel esztergáltunk. Különleges dísze lehet a kis otthonunknak. A karácsonyi ünnepek alkalmából is egy jó választás, hiszen melegséget árasztó hangulatával kellemessé teszi környezetünket.

 

Raktárkészlet:  2 db
2 600 Ft
Egyedi Házi áldás grafikával készített vágódeszka

Egyedi vágódeszka, melyre a Házi áldást rajzoltuk és gravíroztuk. A további díszítést pedig a Magyar népmesék grafikája adja. 

A vágódeszka jó minőségű tömör fából, bükkből készítettük.

Mérete: 30 cm hosszú, és 14 cm széles.

Az elkészült ajándékot a használatnak megfelelően kezeljük. Egyes darabokat a mindennapi konyhai munkába használnak, míg többet díszként, kedves ajándéktárgyként, emlékként helyeznek el pl. a falra, szekrényre.

Szeretnél a saját elképzelésed szerint hasonló ajándékot kérni, keress emailbe, vagy telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket, és mielőbb elkészíthessük a kívánt ajándékodat.

 

Raktárkészlet:  3 db
5 100 Ft

Webáruház készítés