Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Bükkfa toll fa tolltartóba

Bükkfa toll fa tolltartóba
5 900 Ft

Erre a bükkfából készült tolltartóra és tollra kézzel rajzoltam a grafikát, és pirográffal égettem bele. így egy tartós és különleges felületet kapunk. Ezeket a darabokat éppen ballagásra készítettem tanári ajándékokként. Az alap grafikája a kis falevelek. A tollra és a tartóra is rágravíroztam az ajándékozott nevét. Természetesen bármilyen más alkalomra is egy igazi személyes ajándékot adhatsz, mely egyben egy hasznos darab is. Mindazoknak akiknek a toll akár munkaeszköz, egy nagyon jó választás mikor egyedi ajándékot keresel. Hát még ha tollmániás is az illető :D Lehet egy barátnak, egy munkatársnak, vagy emlékként egy kedves ajándék. A tolltartó akár teljes felületére lehet gravírozni, akárcsak a tollra. ...ha van saját elképzelésed azt is nagyon szívesen elkészítem.

  • Cikkszám
    BF-1001
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés