Adni jó, és személyre szóló ajándékot még jobb

ADNI JÓ!  A legtöbben nagyon szeretünk adni, jó boldognak látni szeretteinket, barátainkat. A személyre szóló ajándékokkal még nagyobb örömet szerzünk.  Nézz szét nálunk, válogass kedvedre, de ha saját ötleted szeretnéd hogy megvalósítsuk, keress minket telefonon, vagy emailben, hogy időben elkészülhessen az ajándékod. :)

Telefonszám: +36 30 013 9252,

                       +36 70 703 1008

fagravirozasa@gmail.com

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Szeretnétek-e ásványokból, és fából készített egyedi ékszereket, ajándékokat?
Igen, mielőbb, mert szeretem az egyedi ékszereket
Igen, mert kíváncsi vagyok hogy milyeneket készítetek.
Én elsősorban az egyedi gravírozott fa tárgyakat szeretem, de nyitott vagyok minden újra, és többféle ajándék közül válogathatok.
Házhozszállítás

Termék részletek


Egyedi kulcstartó - lótuszvirág rajzzal - diófából

Egyedi kulcstartó  - lótuszvirág rajzzal - diófából
3 550 Ft

Ezt a különleges kulcstartót diófából készítettem. A grafika választásom nem véletlen. Az egyik kedvenc szimbólumom a lótuszvirág. Egy részről tényleg szép rajzot lehet készíteni vele, másrész fontosnak tartom a szimbólum jelentését, és hatását is. :) A szimbólumok erőket mozgatnak meg.

A lótuszvirág szimbólumról érdemes tudni, hogy egy ősi jelkép. Érdekes módon több kultúrában is megjelenik. de legfőképpen a keleti kúltúrában. A lótusz a buddhizmus egyik legismertebb motívuma.

Az újjászületéshez, tisztasághoz, megvilágosodáshoz kötjük.

A diófa, amiből a kulcstartó készült, ugyancsak nem mindennapi fa. Így a kettőt ötvözve azt gondolom hogy egy magas rezgésű, pozitív energiákat mozgosító ajándék. :)

  • Cikkszám
    KTA-1007
    Tömeg
    50 g/db
Webáruház készítés